Reklamation & Returret

Fortrydelses- og returret

DINCO PETSHOP yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har ret til at fortryde en køb inden for 14 dage uden at angive nogen grund. Din fortryledesfrist starter først, når du har modtaget varen. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

  • Inden returnering

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved mail: . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

  • Varens stand, når du sender den retur

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.
Varer som returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

  • Returnering

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage, gerne skrevet på en kopi af faktura. Yderligere bedes du oplyse dit registreringsnummer og kontonummer.

  • Tilbagebetaling af købsbeløbet

Såfremt DINCO PETSHOP modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagende beløb hurtigst muligt, eksklusive fragtomkostninger.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Reklamation

DINCO PETSHOP yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende mangler der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til DINCO PETSHOP indenfor rimelig tid via e-mail: efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget.

I forbindelse med reklamationssager afholder DINCO PETSHOP returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen. Yderligere bedes du oplyse dit registreringsnummer og kontonummer.

Varer der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen.

Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage.

Den defekte vare sendes til:

DINCO PETSHOP
Peter Willemoes Vej 31
5220 Odense SØ

Ved fejl, mangler, evt. udeblevne leverancer eller inden det defekte produkt returneres bedes henvendelse rettes til .

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion sker ved en bankoverførsel til din bankkonto. DINCO PETSHOP har til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.