OM OS

Hej – og mange tak fordi du kigger forbi her, og tager dig tid til at læse noget mere om Dinco Petshop.

DINCO PETSHOP er skabt med kærlighed og passion for de små væsner, som kaniner og gnavere. Vores mission er at levere produkter af høj kvalitet, som garanterer tilfredshed hos kæledyr og deres ejere. Samtidigt vil vi også gerne bidrage til, at de små kæledyr får et godt og langt liv gennem en sund kost.

Her hos Dinco Petshop er alle produkter, både foder og tilbehør, ikke tilfældigt udvalgt. Alt, der sælges her på siden er valgt med omtanke, for at gøre det nemt for dig, men også sundt for dit kæledyr. Du skal derfor ikke bekymre dig om indholdet af de varer, der skal spises af din kanin, marsvin, chinchilla, hamster eller en anden gnaver. Alle tørrede urter og grønt, frugt, blomsterblade, birke og grene kommer fra producenter, hvor man sætter stor fokus på høj kvalitet, som sikres af dyrlægekontrol. 

Vi har besluttet os at importere tørrede produkter, da vi selv har brugt dem i lang tid, og vores kaniner er helt vilde med dem. Desuden har nogle af tørrede planter helbredende egenskaber. De urteplanter, du finder i posen, er ikke bare rester fra markerne – de fleste er flotte og store planter, som bliver sorteret med omhu og håndpakket. Som følge heraf får I hele planter eller lækre, store stykker af dem, som dit lille dyr vil sætte stor pris på. 

Vi håber du bliver glad for ethvert køb, du kommer til at foretage på dinco.dk ❤️

Mød vores bedste eksperter - Ninus & Rambo

20190330_090937

Mit eventyr med kaniner startede i 2013, da jeg skulle passe min bedste venindes dejlige løvehoved kanin i et halvt år – Rambo. Mit første bekendtskab med de kærlige kæledyr var, da jeg var lille, men dengang vidste jeg ikke ret meget om dem. Derfor begyndte jeg at undersøge nærmere, hvordan jeg kunne skabe Rambo et godt liv i bedste og trygge rammer. På et tidspunkt læste jeg mig frem til, at kaniner er sociale dyr og trives bedst i fællesskab med andre artsfæller. Der gik ikke lang tid, før jeg besluttede mig for at adoptere Ninus – en lille hermelin med de sødeste, små ører, jeg nogensinde har set.

Begge kaniner skulle neutraliseres inden bondingen, derfor besøgte vi dyrlægen, hvor det viste sig, at vi havde to søde hunkaniner i stedet for et par af han- og hunkanin. Ja! Rambo blev nemlig til en hunkanin, og jeg troede indtil den dag, at det vat en hankanin . De blev begge neutraliseret og vaccineret, og bondingen gik så godt, at i dag er de uadskillelige.

Det ville ikke være godt for Rambo eller Ninus, hvis det skulle skilles ad, så da min bedste veninde kom hjem igen efter et halvt år, fik jeg lov til at beholde dem! <3

Rambo og Ninus er vores to bedste eksperter, når det drejer sig om tørrede urter og grønt, frysetørret og tørret frugt, blomsterblade, grene, kviste, birke og sidst, men ikke mindst hø. Vi vil have, at de får en varieret kost, så udover velsmagende og fiberrigt hø og kornfri pellets får de alt det bedste, som de også kunne finde, hvis de nu levede vildt i naturen.

Bedste hilsner