Levering

Normalvis sender vi din ordre i løbet af 2-4 hverdage. Hvis vi ikke kan afsende dine varer inden 4 hverdage, vil du naturligvis høre fra os pr. den e-mailadresse, du har afgivet os ved bestillingen.

På dinco.dk kan du vælge følgende leveringsmuligheder:

  • GLS Pakkeshop
  • GLS – Omdeling til erhverv
  • GLS – Omdeling til privat
  • Bring Pakkeshop
  • Afehtning – Du kan vælge at afhente din ordre direkte hos DINCO PETSHOP. Du sender blot en e-mail til os () inden ordren afgives eller efter du har afgivet ordren, så finder vi et tidspunkt for afhentning af din ordre.

Ved gratis fragt sendes ordren uden omdeling til din nærmeste PakkeShop.

GLS Pakkeshop – 46.00 DKK

GLS – Omdeling til erhverv – 50.00 DKK

GLS – Omdeling til privat – 72.00 DKK

Bring P – 43.00 DKK

Ved køb over 499 kr. får du en gratis fragt. Ved gratis fragt sendes pakken uden omdeling til din nærmeste PakkeShop.

Skift indhold

DINCO PETSHOP kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos de pågældende fragtleverandører. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender DINCO PETSHOP naturligvis en ny leverance uden beregning. 

DINCO PETSHOP kan heller ikke drages til ansvar for at pakken leveres til PakkeShop, som er for langt væk. Det gælder gratis forsendelse, som altid sendes uden omdeling.

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer. Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.