HANDELSBETINGELSER HOS DINCO PETSHOP

Følgende vilkår og betingelser er gældende for alle bestillinger, som afgives af kunden til DINCO PETSHOP (CVR-nr. 39930099) på DINCO PETSHOP websiden.

Ved at afgive en bestilling erklærer du dig indforstået med disse vilkår og betingelser. Vi beder dig derfor sikre, at du har læst betingelser omhyggeligt inden du afgiver en bestilling på vores hjemmeside.

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre disse vilkår uden forudgående varsel til dig. De betingelser, der vil være gældende for din bestilling, vil være dem, der fremgår af dinco.dk på det givne tidspunkt, du afgiver din bestilling.

Alle de viste priser på dinco.dk er inkl. moms. De indeholder ikke fragtomkostninger. Disse vil dog altid blive oplyst i sit fulde inden afslutningen af købet.

Hos DINCO PETSHOP tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Der tages forbehold for udsolgte varer.

Vi forsøger altid at sende din ordre hurtigst muligt, og du kan derfor regne med at have varen i hænde i løbet af 2-4 hverdage efter ordremodtagelse.

Vi sender til hele Danmark. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med GLS eller Bring. Alt efter, hvad du har valgt ved afslutningen af købet. Du har også mulighed for at afhente din ordre direkte hos DINCO PETSHOP. Du sender blot en e-mail til os () inden ordren afgives eller efter du har afgivet ordren, så finder vi et tidspunkt for afhentning af din ordre.

Ved alle ordrer tillægges en fragt ud fra de gældende fragtberegninger på vores hjemmeside. Dog hvis du handler for mere end 499kr. får du en gratis fragt. Ved gratis fragt sendes pakken uden omdeling til din nærmeste PakkeShop.

Hvis du har valgt at få leveret din pakke til døren, og du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan denne afhentes på din nærmeste pakkeshop, hvilket du får besked om.

DINCO PETSHOP kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos de pågældende fragtleverandører. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender DINCO PETSHOP naturligvis en ny leverance uden beregning.

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer. Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Din faktura sendes altid pr. den e-mail, du har afgivet os ved bestillingen. Denne faktura bør du gemme i tilfælde af reklamation.

DINCO PETSHOP yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har ret til at fortryde en køb inden for 14 dage uden at angive nogen grund. Din fortryledesfrist starter først, når du har modtaget varen. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 • Inden returnering

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved mail: . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 • Varens stand, når du sender den retur

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.
Varer som returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

 • Returnering

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage, gerne skrevet på en kopi af faktura. Yderligere bedes du oplyse dit registreringsnummer og kontonummer.

 • Tilbagebetaling af købsbeløbet

Såfremt DINCO PETSHOP modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagende beløb hurtigst muligt (inkl. eventuelle fragtomkostninger).

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Enhver vare kan byttes indenfor 14 dage. Du skal selv betale fragten for varer der returneres.

DINCO PETSHOP sender din ombyttede vare fragtfrit. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som den er modtaget.

Varer der returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage.

Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer samt hvilken vare du ønsker i stedet.

Varer kan kun ombyttes til varer til samme eller lavere pris (så får du restbeløbet udbetalt). Ønsker du en vare til en højere pris, bedes du afgive en ny ordre.

Skriver du en forkert adresse eller undlader oplysninger, der gør at DAO365 eller GLS ikke kan levere din pakke, eller at du ikke afhenter den på din pakkeshop inden for den angivne tid, så den bliver sendt retur til os, vil du komme til at hæfte for et ekspeditions- /fragtgebyr på kr. 50,-, hvis vi skal sende varen til dig igen.

Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så fragtleverandøren har mulighed for at aflevere din pakke.

DINCO PETSHOP yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende mangler der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til DINCO PETSHOP indenfor rimelig tid via e-mail: efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget.

I forbindelse med reklamationssager afholder DINCO PETSHOP returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen.

Varer der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke og kan varen ikke repareres, vil det betalte beløb blive krediteret hurtigst muligt og senest 14 dage efter modtagelse af varen.
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale din fragtomkostning. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage.

Den defekte vare sendes til:

DINCO PETSHOP
Peter Willemoes Vej 31
5220 Odense SØ

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til eller inden det defekte produkt returneres.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion sker ved en bankoverførsel til din bankkonto. DINCO PETSHOP har til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Hos Dinco Petshop kan du trygt og sikkert betale med følgende kreditkort:

 •  VISA
 • Visa electron
 • Mastercard
 • V Pay
 • Mastercard Debit
 • Maestro

I betalingsfasen får du oplyst hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris inkl. fragt, hvis ordren er under 499 kr.

Når du vælger at gå til kassen, bliver dit køb derefter håndteret af PensoPay. Du bliver ført til en krypteret og sikker server, hvor du indtaster følgende:

 • kreditkortnummer
 • udløbsdato
 • kontrolcifre (findes bag på dit kort)

Herefter trykker du på ‘Godkend’.

Beløbet bliver først trukket fra din konto, når vi afsender dine varer.

Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan DINCO PETSHOP ikke gennemføre din bestilling.

Ud over kreditkortbetaling har du på DINCO PETSHOP mulighed for at betale med MobilePay.

Når du har samlet de varer du ønsker i din indkøbskurv og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server.

Herfra foregår alt kommunikation mellem dig og serveren som er krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering.

Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster.

Selve transmissionen er godkendt af PBS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen.

Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i bunden af dit browservindue, et lille “Secure Server”-ikon. (Læs evt. mere om betaling på nettet på http://www.betaling.dk )

For at du kan indgå aftale med os på dinco.dk har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos DINCO PETSHOP og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige for DINCO PETSHOP har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på dinco.dk er selve DINCO PETSHOP.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til DINCO PETSHOP videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos DINCO PETSHOP har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DINCO PETSHOP via e-mail

På dinco.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Vi bruger en logstatistik på dinco.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere dinco.dk.

Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse til

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

Har du øvrige spørgsmål vedr. disse handelsbetingelser kan du rette henvendelse til os via e-mail:

Juridisk navn: DINCO PETSHOP
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr.: 39930099
Adresse: Risgræsset 2
Postnr./By: 5220 Odense SØ
E-mailadresse:
Etableringsår: 2018